Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


önskan


Får jag följa med då ni lyfter härifrån
hör genom diset älvornas röst
skuggan borta vid myren
Den lyfter sitt huvud spanar med falkens blick
medan droppar från mulen faller
Fraset från era vingar
skänker vandraren tröst
där han tassar fram i spåret
av dem som gick före




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-10-13 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP