Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Obsidian



en del stelnar till lava
över deras öga vilar en hinna
knappt ljuset går där att finna
utbrända
som en slocknad vulkan
vandrar de som sömngångare
mitt på ljusa dan

varför inte grönska fast torra som ris
dagen är din,

låt ingen stjäla den från dig










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-10-13 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP