Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frälst efter knivsudds mått


Förundrad hade kastat in yxan
det blir firande av föreningen ändå
skulle hämtat upp en
men får köra hennes bil
hon rattar enbart korta sträckor
och högtryckstvätten var inte tung
redan packat bilen med allt
skänkes bort till Kupan
då är det tvätten och pysslet kvar

Bedragarna tar till de mest
sofistikerade metoder
fast de tänker inte på
alla har inte bankleg. i mobilen
YOURS var bedragare
och nu nyttjar de KLARNA
många handlar genom
den banken

kanhända många faller
och klickar på linan
de som har bankleg
inte är de klokare för det
tacksam för erfarenheten har
bedragare
får alltid en förundrad blick
då jag skrattar och säger
nej jag har inte swish




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-13 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP