Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En krage


Lyckades få på katten krage
hoppade nyopererad
upp i bokhyllan
Resignerad väntade på olyckan
inget hände
Lade upp våtfoder smög ut
Om du ser något märkligt klokuggla
låt dig inte störas
vännerna du hade
trist dock finna alla löper som haren
med hagelskott i baken
litet hit och dit!


Kärleksfull kram >3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-10-13 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP