Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser du inte.

ljuset där borta.
borta i den.
ljusa ljusa tunnel.
du vill komma ut.
du kommer dit.
den dag du tar ,
tag i ditt egna liv.
och inte tror på .
vad alla andra,
säger åt dig och göra.
du har inte varit dig själv.
du är du jag är jag.
du kände att du .nästan
svimmade tuppade av.
du var tvungen att ta tag ,
i dör listerna .
vet du varför.
att alt i ditt liv,
är för mycket.
en dag kollapsar du.
du är inte dig själv i bland.
just nu är du nere vid .
sorgens kant vem tror du att du är.
du är inte dig själv .
bara förstå jag kan inte vill inte hjälpa dig mer.
när du på mig ser.
varje dag i drömmen du finns inte .
i mitt hjärta kropp o själ.
av birgitta skrev 10,10 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-10-13 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP