Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vantro klokuggla


Då finns inget ingenting alls
Slutade bry mig då hörde skarven
Omöjligt kopiera andras röst
tavlan målades av förfalskare
Handen kunde skriva bokstaven
mer var det inte
Är språket dött är det inte
Inte ens skuggans färg
Mera liv finns i löven
de får en röst som är gränslös
Allt bara plast idag
äter andas den gör mången
Även barnet får
ofta inte vara barn
känna entusiasm
nyfikna fingrar





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-10-13 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP