Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samma beteende klokuggla


Varför har jag inte sett förut
de finns överallt
de som har en position
driver igenom sin vilja
Oavsett de har fel
Trist de är begränsade
Det värsta läser dem som en bok
Jag är inte lika rolig som då
jag gapade och svalde dumheter
det är då jag gör något annat
För väl i baddräkt blir även
den suraste mänsklig
vi förvandlas till busungar igen
studsar som flytbojar
och stordjöodjuret skvätter






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-10-13 20:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Du får mig skratta
2022-10-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP