Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Satte fyr på brasveden



Visst är den bra
utan skälla som en bandhund
eller deppa ihop
går det på mobilen ord formulera
och få människor att reagera
Blir av med Wilmer efter tandoperation
den 13 november
då kommer han tillbaka till
den som saknar honom
och pojkarna saknar sitt lekrum
och jag hinner tvätta golvet
före jul
för ingen av dem får sätta tassen där
förrän där absolut rent

och matte trött på kryssa runt
allt som inte får plats

och så var det smärtlindring till den nyopererade
ett är säkert aldrig sträcka fram ett finger
till någon mera







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-10-14 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP