Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKUGGTILLVARO

Skuggtillvaron är en plats

där jag inte har min "Mats"

Leva som en skugga vill

blott den som är imbecill

 

LARZ GUSTAFSSON 14/10 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-10-14 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP