Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusets makt brinner-

ljuset makt som brinner.
mörkrets makt som försvinner.
i ljuset vill du finnas.
att alla mig en dag minnas.
ljusets makt du mig ger.
när du bara mörkret ser.
ser ingenting just du tänker på alt nu.-
vad för ondskan finnas.
ingen vill ondskan minnas.
känner mig just nu nere vid mörkrets makt.
tänker på vad du sagt.
efter mörkret kommer ljuset.
det ljus sommar sol o gruset.
sorger är som stora vågor,
som elden des lågor.
kommer att resa mig 0pp
varje dag som ger ett hopp.
hoppas det blir bättre dar.
innan jag till himmelen far.
av birgitta skrev den 14.10 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-14 16:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!

2022-10-17

  Glitträ VIP
Talande skrift om ett mörker där både före som efter ljus till att skönja.
Hopp om ljus för dig.
2022-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Vet av erfarenhet hur befriande det är när ljuset skingrar mörkret.
Önskar att du får ljuset tillbaka.
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP