Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HELLRE HAT OCH ILSKA

Hellre hat och ilska

än Svennes likgiltighet

Hellre krångla och trilskas

än drunkna i sinnesslöhet

Hellre skrika och väsnas

än vara tyst och snäll

Livet är till för att levas

Det är ingen klostercell

 

LARZ GUSTAFSSON 14/10 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-10-14 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP