Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Braskamin

frusna samlas vi kring elden
sträcker fram händerna
och värmen sprider sig
det röda och det vita
öppnar dörren till vårt inre
Då glöden börjat falna
tar vi ett vedträ och ett till
för elden ska ta sig
Som av ett mirakel
kan vi dansa en fandango
över det knarrande golvet
det är då vi börjar att leva igen
efter vi näst intill
varit döda





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-10-15 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP