Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Solnedgång


Nu sjunker dagen sakta på knä
och tar ett kvällsdopp
simmar i en blodröd strimma
och där springer bryggan ut till havs
till mötet av nästa dag

Fiskaren samlar nattens stjärnor
i sitt finmaskiga nät
kastar dem ut över havet
i en glittrande lek




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2022-10-15 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP