Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Sirenernas sång



går att ana genom glaset
och där i skogen av sjögräs
vajande tång havets sång
Kan du se längs himlaranden
ljuset från stadens lanternor
och hur himlen brett
över fjärden ett täcke
av glittrande stjärnor
Det är då friden i själen
reder sig ett bo
där hopp och tro
rider ut stormen över
livets vatten






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-10-15 19:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack för idag älskade uggla<3

inspirerades av en vän i föreningen som har fantastisk utsikt mot havert
2022-10-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP