Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OM DET KLÄDDE MIG

Om det klädde mig

skulle jag bli karg

Som Irlands västkust

skulle jag bli karg

Men jag kan inte 

alltid vara arg

alltid yla som en

Skansen-varg

 

Om det klädde mig

skulle jag bli hård

som Irlands klippor

skulle jag bli hård

out of reach

och i stort behov

av vård

Men jag är allt för mjuk

my precious Lord

 

Om det klädde mig

blev jag militant

liksom the Provos

och lika intressant

I Boxholm säger man:

"Det blir inte grant"

Och jag blir aldrig

en sådan militant

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/10 2022

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-10-15 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP