Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKÖNHET I DET KÄRVA

Ser du skönhet i det kärva

i ett fiasko på display

i en spillra, i en skärva

vill jag samtala med dig

Kan du uppskatta Atlanten

för dess vilda vågors skull?

Minns du Hyland, Lyckoslanten

Pelle Svanslös, Bill & Bull?

 

Vill du läsa om Katitzi

fast du blivit vuxen nu?

Har du inte glömt Walt Disney?

Kom då över, kära du!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/10 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-10-15 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP