Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är i spåren



från diktaturens fötter
vi finner alla gravar
jätten lämnar spår överallt
där humanism mänskliga rättigheter
krossats av intolerans




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-10-16 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP