Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varje livstecken klokuggla


då vet jag du lever och bryr dig
Tänker på dig varje dag
minns varje andetag
dricker dropparna
du lägger i min hand
kan aldrig förstå mig på de
som aldrig vinner på skraplotter
ändå fortsätter de köpa
Drömmer gör den som ingen oro har
och berget som väntar veckan
börjar på verkstan klockan 7.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-10-17 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP