Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brevet

bredvid dig jag går.
mig du aldrig får.
du trodde på kärlekens lag.
du drömde var eviga dag.
du visste håll min hand.
din o min hopplöshetens band.
du trodde kärleken räckte livet ut-
men detta är inte slut.
vakna opp och se.
det här är de-
du trodde och trodde på alt.
men dit och mitt hjärta ej kalt.
vi trodde vi inte kunde älska mer.
nu jag på dig ser.
du gråter och ler.
det finns ingen sanning i detta.'
det kan inte fortsätta
du är du jag är jag.
varenda eviga dag av birgitta
skrev 3.10 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-17 12:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt.
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP