Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kurvteknik



Hjärnan fordrade i nöden
en skarp kurvteknik det osade bränt
i kurvorna
hjässabjället och ångpannan strejkade
mekanikern bankade skruvade
skruvarna som lossnade
hela karossen skakade av trycket
och hjässlocket skruvades fast hårdare
för orka några mil till

somnade som en stock
inte ens en bomb hade väckt den!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-10-17 15:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Måste säga du har en fenomenal kopplingsdosa kram hakar genast på släpvagnen på mina ord
2023-03-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP