Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget under sker.

inget under sker.-
vad sitter jag och ser.
jag ser framtidens bro-
kanske en dag finner ro.
när du på mig kalla.
så att jag inte en gång till falla.
i sorgens mörka stränder
knäpp bara i hopp dina händer..
du vet vem som har hög makt.
du vet var det i himmelen sagt-
en stilla stilla ro.
hopp hopp och tro-
du ville ditt liv bygga,
dina barn är stora och trygga.
vad väntar du av livets höst.
att gråta vid nåns bröst.
du ville inte på dig själv tro.
du har hittat vägen till en gyllene bro.
det är förlåtelsens kraft.
som du alltid haft.
jag har alltid känt änglarnas stöd.
till min död.
ni kommer runt mig som en ring.
när jag vet ingenting.
av birgitta skrev ,17.10 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-17 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP