Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson. Foto - Elinor Sörensson Bildbearbetning - BenGust


Havsmoln


Havet i begrundan
och i glidande formation
molntussar på himlarunda

Vinden håller andan
Vänder sin näpna mun
mot cirrusvågorna

Utmed strandidyll
bris som träffar våg
i konversation
med molntappar
ullflarn och en
ton i lätt turkos

För ett ögonblick
vilar hav och himlavalv
kind mot kind




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 752 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2022-10-17 17:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kunde vinna på en aning kontrast
2022-12-05

  Margit Grell
Naturen i ett mycket vackert, stilla samspel.
2022-10-28

  Koloristen
Jag förflyttas i tanken till Skagerrak.
2022-10-28

  Susen VIP
"Vinden håller andan" En dikt som tar mig på en spännande resa. Förnimmer en ovisshet som väntar runt hörnet. Bilden tillika i harmoni till texten.
2022-10-21
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP