Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Avbeställning



för inte livet ska bli en enda röra
har noterat på blocket
avbeställa allt som krafterna förgöra

sällsynta blir de lugna stunderna
om vi inte kan beskära
allt som på orken tära

efter fartfylld vecka
den enda rörelse som bedrivas
mota allt som
egna huset rivas

godmorgonkram klokuggla<3





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-10-18 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP