Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mellan 7 och 5



veckan ut den trägne i droppspåret ila
därefter kan den få sin vila
kanhända efter allt knog
är den förnöjsam med vad den gjort
om någon den sovande sport

Nemas problemas med sömnen
den trötte faller ner i brunnen
klockan klämtar för varje andetag
det måste eldas i pannan
före lugnet och gamman
och seglet brassa utan dödande jäkt
ändå andas med friskaste fläkt




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-10-18 05:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kan inte somna om idag var utvilad
sitter på moppen
och styr ut på äventyrer
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP