Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är tiden.

nu är tiden förbi.
du blir aldrig fri.
fri dina tankars dag.
du orkar inte ta nya tag.
du tänker på vad du miste.
du inte alt om livet viste.
du viste kärleks grunden.
den gyllene stunden.
det finna ögon blick.
du och jag inte fick.
du svävar i det blå.
mig kan du aldrig nå.
varför varför det.
du och jag inget vet,
våra tankar korsar varandra.
för oss finns inga andra.
det blåser här borta rejält.
varje dag jag en tår fält.
är du inte riktig klok-
du läser i mig som en bok.
varför vet du alt om alla.
vem är det som på dig kalla.
är det tankens kraft.
som du alltid haft.
i ljuset vill du vara.
en dag jag dig svara,-
skrev 15.10 2022av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-18 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP