Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleks stunden,.

kärleks stund.
inte en blund.
jag på dig titta.
undrar vad jag hitta.
just ingenting als.
fick inte hänga runt din hals.
du är inte klok.
du är som en öppen bok.'
vad vill du ha mig till.
du vet inte vad du vill.
du sa du inte ville,
ha en omogen kille.
du sa du ville ha en man,'
en mogen gammal man som alt kan.
är du säker på de,
vet du vem jag e.
nej vet du.
blir aldrig min fru.
tänkte bara en kärleks stund.
innan natten kommer med blund.
blunda du bara.
jag skall dig aldrig svara.
du är största hotet i mig-
jag älskar inte dig.
vet du vad du skrev förut.
du är stor i din trut.
surgubbe,skrev 10.10 2022av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-18 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP