Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Draken



Han låg där solade sig i sanden
vår fjällige vän
var hade han strandat
kände inte sig igen
djungel och sumpmarker
var fanns apor och lianer
fiskar och bananer
allt gjorde honom konfys
han längtade sig sjuk
efter komma hem
till sina marker igen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-10-18 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP