Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Guldregnet


Hon står på den gröna mattan
sträcker sig mot ljuset
och bär en fotsid klädedräkt
över håret klirrar
guldmynt vävda i slöjan
Då hon ser ut över guldregnet
som täcker golvet
och vandraren som strövar
bland höstens färger
vet hon, bortom vintern
kommer våren igen








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-10-18 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP