Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Papperstiger



Det är upp till människan
att inte låta sig trampas på
nyttjas som gamföda
eller kanonmat i stridslinjen
vänd blicken
mot andra lösningar
då inget du har att förlora!
fuck you everyone
och uppfann
Columbi ägget




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-10-19 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP