Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


punkter

 

 

jag vet

 

 

men ändå

innanför det oändliga

 

obestämbar

 

tid som pulserar

sluten

bakom tystnad

 

detta slättland

av väntan

 

 

vilande




Fri vers av in effigie VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-19 06:49



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Nöd-
vän-
dig-
heter.
2022-10-23
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP