Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spänningen stiger kloka uggla



Märkesverkstaden kan inbilla sig
det där med reservdelar
nog går de komma över
om inte nu så framöver
fann över nätet många i trafik
som är min lik

ha en fin dag älskade uggla<3






Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-10-19 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP