Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovan där.

vad finns det i himmelen fäste.
vad finns det för den bäste.
det finns hopp och tro-.
som i ditt hjärta bo.
stjärnorna på oss falla.
dom finns till för oss alla.
månen lyser över varje själ.
älskar alla väl.
nu ner vid sorgens kant.
vid livets stora brant.
himmelen och jorden öppna sig.
inte bara för dig.
ni måste bara gemensamt gå.
för att alt om livet förstå.
ni måste vara här en tid.
en dag får alla evigt frid.
gråt dina tårar i dag.
i morgon ta nya tag,
visheten i dig är stor,
som i ditt hjärta bor,
sorgen är tung att bära.
du måste dig bara lära.
från himmelen kommer ett ljud.
bara lyssna på detta bud,
skrev nu 19.10.2022av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-19 12:16



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint diktat med fina rim.
2022-10-19
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP