Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ni har inget.

i min själ att göra.
eftersom ingen tillhör.
.ni tillhör er själva.
hela världens barn.
är dina och minna barn.
sa du en dag.
när du tyckte alt gått för långt.
längre ner i timmen.
på dagar ingen.
ser ljuset ingen ser glädjen.
ingen ser tiden .
ingen ser friden.
att älska alla världens barn.
sen sa du det är dina.
och mina barn tillsamammans.
.i all evighet.
min en son sjöng.
jag vill ta hela världen i min famn.
nu älskar han alla barn,.
han har en son han tagit hand om själv,
så det finns ensamma pappor ,
jag har många barn omkring mig.
tänker på alla små barn.
många mår inte bra.
tänk när små bara ögon lyser,
det är en glädje en lycka-.
av birgiita skrev 10.10 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-19 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP