Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilken fuling


Bassängen måste saneras
under en hel vecka
det måste vara en elaking
den vill ingen se i förstoring
skelögd med långa ben
luden som en björn
för väl kommunens bassäng
finnes att låna
för alla som tråna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-10-19 16:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var finfin tack kram
2023-09-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP