Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter flera år av deprimerat skov, förmodad bipolaritet


Hösten forever

Trädens kronor skiftar färg
Tittar upp snabbt
Går i drivor av ekollon och löv
Kisar emot eftermiddagssolen

Tänker på att jag älskar mina skor
Och att jag älskar var jag bor

Undrar om folk tänker som mig
Om dom också hinner stanna upp,
ta ett par djupa andetag och bara lyssna

Hör ni också ekollonen falla
Hör ni också prasslet av löven i en driva
Ser ni också nyanserna och förändringen

Jag är tacksam att mina sinnen kan uppskatta,
samt uppleva, utan dimma igen




Fri vers (Fri form) av Micky
Läst 831 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2022-10-19 19:24



Bookmark and Share


    Dr_Peace VIP
Fyfan, grinar, inombords i alla fall

Vackert som fan, jag dör
2022-11-05

  nigrum anima
Det är den vackraste dikten jag läst av dig, till och med en destruktiv själ som jag kan se en strimma ljus när jag tar del av dina känslor. Grattis till utvald text och första sidan:)
2022-11-01

  Ninananonia VIP
Fint att läsa dina levande ord.
Det finns nog folk som tänker som du.
2022-10-25

  MariaEvighet
javisst, härlig är hösten, med ekollon och kastanjer, färgerna! Trevligt beskrivet! /Maria
2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Micky
Micky