Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanlandning


Hemma hos taivän
inspekterade krockskadade bilen
rådjuret dog ögonblickligen
konstaterade
kommunens jägare
inte roligt sade hon
instämde och kramade
sorgen






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-10-20 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP