Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken lyckan tårar o glädje.

kärleken lyckotårar o glädje.
den dag jag dör-
skall jag inte ha rosor.
på min kista.
då skal jag ha kärlek.
bara kärlek av minna kära.
jag skall ha inga tårar.
just gör att jag funnits,
där för dom vad jag gett.
sen skall det bara finnas glädje,
sen bara att dom skall.
krama varandra hela tiden.-
bara ge varandra,.
kärlek och glädje.
sträcka ut händerna.
och hjälpa varandra.
för alla är vi olika,
bara vara rädda om varandra.
bara känna kärlek.
att jag funnits .
där för dom .
av birgitta. skrev 26.9 2021.
ett år före min stora systers död.
och hon vile inte ha nån begravning.
hon ville kremeras,
det var hennes vilja,
vi fick inget avsked.
hon ville ha det så samma hennes son .
varför ,
hur kunde jag veta 1 år före.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-20 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP