Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den gamle manen.

du älskar i dag i dag.
det var mitt jag mitt jag
hör du det.
du inget vet.
du har inga känslor nu.
du är inte du.
du tänker och tänker.
dina tårar i ögonen blänker.
vem är du du.
vem är du nu
dina känslor i hjärtat brinner.
du tror alt du i mitt hjärta finner.
jag älskar dig inte nu.
du kommer aldrig bli min fru.
behåll var du har i ditt hjärta.
jag vil inte höra din sorg och smärta.
du behöver mig inte als.
du hänger aldrig kring min hals
jag vill inte ha dig nära mig mer.
jag inget i dina känslor ser.
du är en hemsk kvinna.
vill bara att du skall försvinna.
ditt och mitt hjärta är itu.
vill inte veta av dig nu.
skrev 20.10 2022 av birgitta.
är det nån som är sur på mig.
det känns som tankens kraft.
kärleken o tankens kraft.
den når ingen ondska på-
om alla tänker kärlek till alla.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-20 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP