Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag älskade uggla<3


tummad


Vi tummade på
då vi äntligen kan känna oss fria
ska vi fira på okänd ort
för maken till knut
tilltrasslad utan slut
inte trodde väl Damen
som gifte om sig på Sri Lanka
med 26 år yngre person
att hon kunde
skapa revolution
som taivän sade
hon har levat

Den eviga frågan
stämmer balansen
beror på den som läser
livets bok





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-20 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP