Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vad menar du


Har jag inte rätt vara nedslagen
inbillar du dej jag ligger så här
för ro skull ?
Fråga inte så dumt då!
svårt vara allvarlig
med det kroppsspråket
och de runda ögonen.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-10-20 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP