Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildoktorn


Ett skratt lyste upp dragen
då jag greppade pappren
med diagnosen och sade:
Ska själv köra bilen till skroten
och se den bli platt
ingen ska slakta den
på nya reservdelar göra sig förtjänst.
Även om han förstod mig
ger det inte mig hel bil tillbaka.
Litet drag går att täta bättre det
än elcykel med låda på magen.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-10-21 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP