Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En jeep

Vinner jag på lotto
ska placera vinsten i en jeep
uniform och marschkängor
Det är vad den lilla människan
idag behöver för slåss
mot vilddjuren i djungeln.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-10-21 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP