Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återuppväck gnistan


Gnistan

När jag var ung fanns det en gnista i mig. Den varade i åratal.
Nu på gamla dar känns det som om gnistan har slocknat
Jag är slö, företar mig mycket lite.
Hälsan är skral.
Jag borde spela mer. Det höjer humöret.
Jag borde promenera mer .
och få syre i hjärnan
Kanske kan det återuppväcka gnistan.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-21 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP