Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överträffa sig själv



Klättringen uppför kan ge större glädje
än utsikten
visst utvecklas vi av utmaningar
och förvånar oss själva
för tillfället nöjd med ryggsäcken
tydligen gapade den efter mera

på önskelistan nedskrivet 8 armar
som Octopus det kräves i ett nafs






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-10-21 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP