Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en mamma.

det var en mamma,
som ledsnat på at damma.
att bara laga mat.
för att alla får på sitt fat,
at bara stå och baka.
en bulle en kaka.
att bara inte göra vad hon vill.
att aldrig få sitta still.
av birgitta en gammal dikt




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-21 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP