Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smetigt


Carina Bergfeldt

Carina Bergfeldt
Smetiga intervjuer
Med kändisarna
Det har vi tröttnat så på
Vi har hört dom till leda







Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-21 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP