Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Det akuta


Prickade av på listan
det allra mest akuta
behövde inte vitlöken
skrämma bort köerna
tätningslister fanns kvar
Det har varit riv efter dem
alla vill isolera mot priserna
sprayburk originalfärg
stått och väntat på hyllan
resultatet riktigt bra
finliret blir en solig dag
Nu står bilen där och lyser
om packningen duger, visar sig snart
Och personal på kupan lyste upp
innehållet i bamsekartongen
inte bara julekulor, även annat gott




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2022-10-21 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP