Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hund och katt


Uppfinnarjocke


Att inte ha tummen
mitt i handen är flax
då nöden det kräver
åker penslarna fram
sågen spiken och hammaren
vattenpasset kollar
om ögonmåttet har fel
Försöker man själv
har man det tillgodo
en annan gång då man ligger ner.

Tack för idag klokuggla kram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-21 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP