Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minna tankar.

vilken väg skal jag gå.
för att alt om livet förstå.
spriten ofta flödar.
sen människans kärlek dödar.
livet är en ljuvlig gåva.
att varandra vänskap kärlek lova.
i mörka makters tider,
när det bekymmer inom en svider,
ta inte glädjen sorgen i förskott.
det är är ödets livets mysterium lott.
av birgitta gammal dikt




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-21 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP