Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svek


Mor dotter relation

Det första sveket tog hårt
jag förstod inte orsaken
det ledde till grubbel
Det andra sveket visade sig
i raseri och hot
jag blev rädd och lydde blint
blev olycklig på kuppen
Till slut blev det dags att tala ut
så skönt
även om det kändes som att
det var 15 år för sent




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2022-10-21 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP